Toepassingen

Architectuur

Rechtstreeks van uw CAD files zijn wij in staat op een snelle manier en tegen een gunstige prijs modellen uit te printen in 3D. De maquettes zijn zeer gedetailleerd en geprint in kleur. Hierdoor wordt het ook mogelijk een serie identieke modellen te printen voor landschapsmaquettes.

Rapid prototyping

Rapid prototyping in full color is nu eveneens een mogelijkheid. U kunt bij ons terecht met 3D bestanden, maar ook met een schets, die wij dan voor u uitwerken tot een printbaar bestand. Zo kunnen wij u ondersteunen in de designfase. Door een tastbaar product te bekijken en vooral vast te houden, kunt u uw ontwerpen op functionaliteit en design beoordelen. Een kostenbesparende optie.

Kunst

Met de 3D kleurenprinter bieden wij de mogelijkheid uw ideeën op een eenvoudige manier 3D te visualiseren Uw kunstobjecten komen tot leven met behulp van onze 3D-printing service.

Awards

Met behulp van onze 3D printtechniek zijn wij in staat op eenvoudige manier een model of een kleine serie modellen uit te printen als award. Op deze manier kan snel en tegen een gunstige prijs een tailor-made ontwerp worden geproduceerd.